Ми так багато думаємо. Безпорадно
Чекаємо від долі вказівок
У небо дивимось в чеканні зорепаду
Бажання загадавши до зірок.
А хочеться кохати, до нестями
Коли надворі, бурхає гроза
Жаданих губ, торкатися губами
Від ніжності злітати в небеса.
Ти обернись, а раптом він десь поруч
Тебе цілує, поглядом жагучим
Про тебе мріє, дивлячись на зорі
З тобою бути разом, нерозлучно
Життя коротке, що як ми не встигнем
В кохані очі, глянути востаннє
І замість тисяч слів, сказати тихо
Сказати просто, "Я тебе кохаю".
Покину все і щезну в теплій зливі
Піду туди де люблять і чекають
Хай проти мене світ, та неважливо
Я буду там, де підлості немає.
Ти обернись, а раптом він десь поруч
Тебе цілує, поглядом жагучим
Про тебе мріє, дивлячись на зорі
З тобою бути разом, нерозлучно.
19.03.2024
Надихнула пісня "Ты оглянись" Алена Росс