Цап-відбувайло у нас ухилянт,
Закони такі прийма ухилянт.
Повістки їм всім не раз присилали ж.
Вони ухилянтами всіх називали.
Скажите брешу, у Петі спитайте.
Петі також повісточку дайте.
Саме цікаво, хто пропонує,
Сам же постійно сачкує.
Законність щоденно у нас добивають,
Законні права в людей відбирають.
Бидлом зробили, стадом тварин.
Вертиться, вертиться смерті тут млин.
Гасла давно уже ні про що.
Вислів один:
Путін - ху..ло.
Ви ж таке саме, ви - то є зло.
Стадо баранів зробили з людей.
Цап-відбувайло не має ідей.
У бій же народ добровільно ж ішов,
А зараз цій владі не вірить ніхто.