Стежка до села, де мої сліди.
Ще не заросла - знову йду туди .
Там чекає гай, під горою сад,
Кличе рідний край - повернись назад!
Вітром прилети, думкою прилинь,
Зачерпни води, хлюпни в неба синь.
Іскорки бруньок сяють на гіллі.
Ген, через струмок кладочки малі...
Березень бринить вітром, мов струна.
Звісточка летить - йде до нас весна!
Тьохнуло в душі, пташечка співа.
Вишня на межі цвітом ожива.
Сонце принесе радість, мрії, сни...
Хай здійсниться - все!
Але..без війни...
18.03.2024