* * *
Я боюся померти без тебе.
Обійми мене, мамо, міцніш.
Ми обоє полинемо в небо,
Коли вибухом вдарить нас ніч.
Може, там ми зустрінемо тата,
Що в бою під Бахмутом поліг.
Він, мабуть, вже втомився чекати,
Бо до нас повернутись не зміг.
Тільки братика жаль мені брати.
Ще ж йому навіть рочку нема.
Буду Бога всім серцем благати,
Щоб його не вхопила пітьма.
Хай хоча би його добрі люди
Заберуть з-під завалів живим.
І ніколи нехай вже не будуть
Голосити світанки над ним.
Щоб за всіх нас пожив він у щасті
Довго-довго, аж тисячу літ...
І не знав би такої напасті,
Як нічної ракети приліт.
24.01.2024