На скільки у тебе глибокий світ
Душа неначе Кришталева вода
Збережи друже лише ти цей цвіт
Бо вона забруднитися , загине вона
Йди по життю лиш на верхні стежини
Не озирайся , не дивися назад
Та бувають в ньому нелегкії хвилини
Поверни своє серце, послухай порад
Знаю що важко та що вже зробити
Обрав вже ти тернистий свій шлях
Можеш… хіба …в душі говорити
А я прочитаю… хіба… у очах
Збережи друже лише ти цей цвіт
Бо душа твоя мов Кришталева вода
Відчуй лише глибокій свій світ
Бо тоді не забруднитися , не загине вона