Я ні в чиїх обіймах, я - нічия.
Запізніла Доля моя.
Між нами флірту безневинного слід,
починався легко і сміхом без напруження,
а обернувся душевним полоном роману, що не почався.
Я ні в чиєму ліжку, я ні з ким,
жорстокий життя полон.
Невловима сердечна лінія, її розріз поспішно.
Я в серці місце, як у СВ вагоні не здавала.
Думками про тебе була від щастя п'яна.
Дорожу тобою, твоєю і своєю любов'ю,
моїм головним болем стійким.
Закодував ти мене на неї невловимо, але стійко.