Замовкни
Не говори
Я не хочу чути далі голос твій
Такий оманливий, солодкий
Слова твої несуть лиш забуття
Брехня - твоє друге «я»
В твоїх очах немає правди
Ти вміло граєш з почуттями
Ти знаєш як дурити тих
Хто вірить, чекає
А потім відчуває
Як ти повільно, глибоко та сильно
Вбиваєш мрії та надії
Зʼїдаєш серце ніжне те
Яке бажало та хотіло
Воно тепер давно сумне
І пройде час, можливо, ти пожалкуєш
Твоє «пробач» — купка гнилого сміття
Я посміюся і скажу,
Що ти — брехня.
Я краще буду вже сама.
22.06.2024