вставайте всі, хто зраджений
і закатований кремлем:
московія –
це з бруду зліплений голе́м…
вульгарна брила бруду…
й населення –
перед очима Бога – недолюди,
бо зліплені з багна
й закляті –
невігласи і таті
раби,
чужій підвладні волі,
п`яниці жадібні,
брехливі торбохвати босі-голі
…як солончак, міцні –
як солончак, безплідні,
як непролазні зарості –
густі…
скажіть,
що й поміж них окремі люди є –
погоджуся,
і Бог їх упізна́є
не переплутає…
і от:
цей необроблений сирий голем,
безмізка і бездушна брила,
просякла муками людей і болем
тупа бездарна сила
усе живе ламає і крушить …
ламає й нищить пагони і крила
пекельна суміш
із крові, сліз і одержимих душ,
заміс на нечестивих домішках...
...прадавній змій заокеанський
(чи ватиканський?..) чаклун і маг –
він знає,
що скоро агресивна ґулюмаха*
розвалиться, розсунеться
і розповзеться прахом
та перед тим, як рухнути навіки,
буде дано московському недоцарю –
яйцеподібний череп розкроїти
своєму вашингтонському володарю
28.06.2024
* ґулюма́ха - від ґуля, грудка - величезна грудка бруду...