Коли від куль не видно неба,
Повітря спекою кипить,
Кремлянин – штурмами не греба,
Їх відбивати стійко треба, -
Дорогоцінна кожна мить.
Країни нашої ГЕРОЇ,
Могутні ВИТЯЗІ, ОРЛИ,
Відваги, ЛИЦАРІ, людської –
Карають ворогів в двобої,
Які – нас знищити прийшли.
Не панувати їм над нами,
В ярмо московське не запхнуть, -
Розбиті нашими військами,
Сталевими захисниками, -
Тікатимуть, або – помруть!
Народ не стане на коліна, -
Нащадок дужих козаків!
Незламна, вільна і єдина,
Піде у спадок Україна
Всім поколінням – від батьків!
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)