=== 574
… земля повертається, за нею і я повертаюсь,
за сонця спиною зі сходу по колу біжу,
і ліва трибуна - високі стрімкі Гімалаї -
малює у хмарах снігами додому межу...
=== 575
… в берег печалі в піщинках із суму
хлюпають хвилі холодні.
м’яко поклони б’ють, наче об гуму,
морок несуть із безодні.
моляться тихо й без глуму.
сумно сьогодні...
=== 576
… плугом місяця небо зоране,
скиби хмар посіяні зорями
і до уст прилипали уста.
юна ніч у обіймах миналася,
ми в цілунках Богами кохалися,
і здавалося - рай вже настав.