Мрія ще з юності – мандри країнами,
Гори високі й глибокі моря,
Чи наодинці, удвох, чи родинами,
Хай зустрічає ранкова зоря.
Міст кам’яних стародавня рапсодія -
Листя сухе по бруківці летить.
І музик вуличних дивна мелодія,
Чарами й сенсом наповнює мить.
Вабить осінніми днями романтика,
Кава духмяна й ранковий туман,
Ввечері - світло старого ліхтарика,
Зорями вкритий небесний жупан.
Мрія ще з юності – досі незвідані ,
Нові країни й незнані місця,
Мандрівники, що захопленню віддані,
Прагнуть її скуштувать до кінця.
14.10.2024