Я дуже розсіяним став та напевно
я точно щось зайве наговорив
я наче у перше був біля неї
і серце моє гнало кров у виски
все наче нормально і посмішка щира
мене обіймає як ангел душа
але як ножем просто по шкірі
мене попередив ми друзі пока
і от я роблю вигляд безпечний
у відповідь просто кажу що права
а в клітці у мене рветься
до неї серце моє обрива ланцюга
і я просто далі за руку тримаю
іду та гоню її ці слова
бо я відчуваю як обіймає
душа її наче ангел життя
і знову ми разом с тобою
сміємося і щиро відверто
говорим про все
але погляд твій мені так здається
говорить про інше бажання твоє