Такої як ти більше ніде не існує -
Щирої, ніжної, сповненої доброти.
І твоя чарівна усмішка розуміння дарує,
Що я зумів щось прекрасне у світі знайти.
Я відчуваю твою віру в мене
Стаю непохитним, як скеля, їй завдяки.
І моє серце прагне шалено
Знову до тебе, кохана, прийти.
Поміж людей шукаю твоє обличчя...
Ти моя, ти живеш в мені.
Я так прагну побути з тобою, обіймів,
Надіюсь зустрінемось уві сні...
Ти для мене одна, такої не буде,
Ні на землі, ні на небі, ніколи, ніде...
Я цілую твої спраглі гарячі губи,
Нехай наша мить вічно цвіте.