Світ облетіла звістка, що в країні N спалено одночасно багато тон наркотиків.
Але після цієї події у країні N почало відбуватися дивне. Люди зовні почали змінюватися. У них почали з*являтися риси обличчя того чи іншого відомого світового лідера. Ці зміни торкнулись і простих людей і високих посадовців. Президент країни став негром і змінився рисами на лиці, у парламенті країни можна було помітити і негрів і людей з рисами обличчя європейських лідерів і навіть були такі, хто набув зовні вигляду лідера країни з котрою N була у стані війни.
Серед простих людей також мало хто не змінився зовні, хтось став темношкірим, хтось подібним до того чи іншого світового лідера, чи лідера рідної країни, хтось подібним до ворожого воєначальника. І такі зміни рис обличчя людей можна було зауважити і в армії, і в поліції, і серед лікарів, та всюди.
Пройшло кілька днів, як почали відбуватися зміни облич в країні N, і подібні зміни трапились в сусідніх з N країнах. На щастя вірус N, так назвали хворобу , торкався тільки громадян з 18 років.
ВОЗ оголосив пандемію і вчені шукали засоби, як боротись з вірусом N.
Дослідження вчених пояснили, що вірус N виник від спалених наркотиків і розповсюджується вшир від країни N. Що люди набувають рис обличчя тих осіб, яким вони симпатизують. Так трапилося і з президентом країни, який симпатизує темношкірому лідеру впливової країни А, темношкірими стали і білошкірі громадяни, які також є симпатиками темношкірого президента, а ті хто набув рис обличчя ворожого лідера – просто зрадники.
Але вірус N шириться світом, треба було щось робити.
І знайшли таки причину з*явлення вірусу і як з ним боротися. Причина – пари від спаленного наркотику, котрі далі ширяться світом. А щоб побороти цей вірус, потрібно зробити щеплення цим жеж наркотиком котрий спалювали.
Була оголошена всесвітня вакцинація наркотиком і люди , котрі набули змін в обличчі, знову стали повертатись до свого попереднього вигляду.
Наркомани Роберт і Роза, обличчя котрих зміни не торкнулись, змогли таки вакцинуватись по 5 разів.