Нам часто кажуть про карму,
Як слушно жити й любити,
Добро нести, та вже змалку,
Життя здається щасливе.
А потім треба збагнути,
Є злоба, підлість і хитрість,
Війна, біда, ще хапуги,
І сучі діти убивці.
Це з пекла зринули біси,
Все крові звірам замало,
А їхні милі берізки,
Зробилась кожна кинджалом.
Старий упир так загрався,
В зловісні ігри абсурду,
Потрібно сили єднання,
А світ встряє у багнюку...
Музична композиція створена за допомогою SUNO AI
Майстерно, проникливо,аж серце рветься на шматки
Не в силі стримати рядки-
Зворушливі рядки до болю...
Велика плата йде за волю...
Щодень і ніч земля в крові...
Найкращі гинуть у борні...
О,Боже,дай же щастя Україні!
Дякую!
liza Bird відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже дякую п.Ніно за такі сильні слова і високу оцінку моїй творчості.Натхнення вам!