Букет побажань вам від щирого серця,
Хай множиться щастя, панує скрізь лад.
Сіяють коханням лиш очі-озерця,
Ступайте вперед й не дивіться назад.
Хай сни розмалюють життя в різні барви,
В прекрасні моменти і зустрічей вир.
Достойні - одержать заслужені лаври,
Стабільним хай стане серцевий пунктир.
Нехай Перемогу здобудуть солдати,
Триматимем дружно за них кулаки.
Обійме синочків усміхнена мати…
Відновиме все! Ну ж бо, до толоки!
Поля розміновані всієм хлібами,
Відновимо місто і кожне село.
Нехай на весь світ засіяють гербами
Краї звідки воїни вигнали зло.
29.11.2024 (Інна Рубан-Оленіч)