* * *
Треба знайти хоч одного кришнаїта і посадити. За один стіл з нами.
* * *
Я не хитрую. Я просто придурююсь.
* * *
Народ завжди має рацію. Навіть коли генія оголошує дурнем.
* * *
Пережила Україна Радянський Союз – переживе і незалежність.
* * *
Не повторюйтесь у неповторності.
* * *
Якщо курите фіміам можновладцям, то не забороняйте куріння у громадських місцях!