Так я не геній порівняно з вами,
Так як ви поетично не склався,
Так я не вмію такі вірші складати,
Щоб заслужив я від вас поваги,
Ви думаєте що я не бачу як ви,
Морально хочете мене добити,
Так от що я вам хочу сказати,
Я був є і навіть хочу бути,
Насправді таким яким я є і все,
Не хочу бачити чужі помилки,
Мені і своїх вистачає надміру,
Так хай живе в мені дух сильний,
Про який ніхто не буде знати,
І я візьму приклад з людей,
Яких я називаю геніями,
Силу волі Лесі Українки,
Патріотизм нашого Кобзаря,
І буду жити своїм життям,
Прощавай скажу я вам сьогодні,
Надіюсь ми ніколи не зустрінемось,
В тому місті "Нездіснених бажань