Колись, так було давно, і знов не буде.
Стерлось все, і як гірке вино, мрії лишились розбиті.
Навіщо хотіти жить, якщо цей світ
Вкрав тебе, вкрав бажання, лишив тугу?..
Нас вже нема, у середині холодна зима.
Чуєш, не приходь, а хочеш, повернись.
Воно не знає, воно болить.
Воно страждає і ледь тремтить:
Повільно б`ється …розбите серце.
Любов, що колись жила і квітла щовесни
Лишила тужні малюнки на зимному склі.
Просити зупинити час, немає сил, нема бажань.
І сніг пішов, і в ньому ти, зник без вагань.
Нас вже нема, у середині холодна зима.
Чуєш, не приходь, а хочеш, повернись.
Воно не знає, воно болить.
Воно страждає і ледь тремтить:
Повільно б`ється …розбите серце.
20 лютого 2010 р.