300 спартанців ідуть до бою я буду № серед них Н-ий
Триста спартанців ідуть до бою
Я буду номер серед них енний
Видали нам олівці як зброю
Рим ще пайок дали нам щоденний
Оце закрутив я оце сказав
Мабуть у тебе друже шизофренія
Я сам створив сам написав
Чи може все ж таки Бог навіяв
Битися справно навчили нас
Словом їдким й різними зворотами
Може й не наш ще а може й наш час
Прикрасимо самі себе ми нагородами
Отже до чого брати і сестри я веду
Можете слухати але чи варто
В вас свій в мене свій шлях і я іду
Нас зупиняти усіх в цьому марно
Друзі не друзі недруги і так інші
Світ не змінити хоч ми й намагаємось
Пишемо ми все складаємо вірші
Діяти треба казав Ісус але ми вагаємось
19.06.2010