Я у твоїх очах розтаю
Тиша іноді буває такою тихою
Я тебе так безмежно люблю
Твоїм коханням солодким дихаю
Пристрастю серця твого полум’ям
Зігріваєш ти усе моє тіло
Я називаю тебе твоїм ім’ям
І цілую у вуста так несміливо
Ці бажання легко відчуваєш мої
Ніжно цілую коли тебе там
Очі зелені найкрасивіші твої
Не відпущу тебе і не віддам
Шукав тебе я цілу весну
Повір шукав тебе усе своє літо
Таку єдину лишень одну
Щоби веселкою і понад світом
Хвилями бути у твоєму морі
Зустрілися двоє він і вона
Щоби назавжди лишитися поряд
Така у світі є тільки одна
3.08.2010