В її кіно він був актором лиш другого плану,
Маленька дівчинка - найкращий в світі режисер,
Я думаю вона і не хотіла, хоч зробила в його серці (цю болючу) рану,
А він любов’ю їй не народився, так... знайомим просто вмер.
В віршах своїх складав лиш їй своє палке кохання,
Він бачив в ній ту іскорку, хотів те сонце просто зберегти…
Для світу, щоб здійснити всі її найпотаємніші бажання,
Вона ж сказала, що не бачить його поряд, «це будеш не ти».
Читаючи його рядки йому писала: більше «сумно», хоч і гарно,
Жила без нього, в неї усе добре, десь далеко все своє життя,
А він і далі стукав в її двері, думав що відчинить, та все марно;
За крок від щастя, та його вбивали до нестями всі ці почуття.
В її кіно він був для неї лиш актор другого плану,
Маленька дівчинка - найкращий в світі режисер,
Її одну, найкрасивішу на землі, лише єдину і його кохану,
Тільки вона йому любов є і для неї зробить він усе.
17.01.2011