Вже справдилися всі бажАні мрії
І хочеться нового, так, але...
Немає іскри бо нема надії.
Я вередую, мов дитя мале.
Чого мені найбільше бракувало
Було у мене.. Все! Без зайвих слів!
Здавалося б, а світу так замало
коли зробив вже все що ти хотів.
Це забаганка чи жахлива доля?
Чи є у цьому хоч найменша суть?
У вікнах дощ, та в серці більше злива
Я розлюбила мАбуть... так... мабУть...