Наступила середа і ніби все класно
Я прокинулася ранком і пішла на пари,
ранком я подзвонила йому,
якого так сильно люблю.
Ми з ним привіталися як завжди,
І все скінчилося тим, що він занятий як завжди.
Я відразу кинула трубку,
І почала слухати нашу музику.
Після пар я подзвонила йому,
Але він трубку не бере,
Можливо не хоче чути мене.
Але ні! Через деякий час дзвонить він,
і хоче зі мною говорити, як колись.
Я з ним говорю відверто і щиро,
він каже що любить мене
Але все кінчається тим, що він посилає мене.
Я не розумію, чому він це робить.
Він не знає, що це дуже сильно ображає мене,
тому що я його дуже сильно кохаю.
Я не розумію чому він так поступає.
Я хочу лише одного не чути слова такі від нього.