Все як завжди:
Радію сонця першим промінням
Знайденій гривні в кишені
І чекаю, мов навіжена
Коли те далеке,
Таким стане рідним.
До пристані причалить
Мій корабель
І у двох, з ним
Кудись далеко попливем!
І десь на путі
Горизонт наш перетнем!
А годинникові стрілки
Вже далеко будуть від нулів,
Довкола чаруватиме таємниця
Сигаретний дим і глум...
І навряд назад
Я вже повернусь!