Навіщо тобі Космос, коли набридла Земля?
* * *
Тупі американці живуть в Одесі.
* * *
Поховайте мене де завгодно, тільки не в мавзолеї.
* * *
Знищенні знищують і незнищенних.
* * *
Найбільше про палаці люблять говорити бомжі.
* * *
* * *
Судді, прокурори і слідчі беруть хабарі тільки за свою роботу.
* * *
Божевільня тихою не буває.
* * *
Цей світ здохне ще на цьому світі.