Валя Савелюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
в пору, коли пишеться "із раннього", поети полюбляють думати про смерть, бо вона іще надто абстрактна... я не виняток... крім того, думки про смерть -- це думки про втечу, сподівання чим швидше накивати п"ятами з цього складного, непривітного місця... дальше думок, на щастя, я не "тікала"... у крайньому разі, самовільно. але все не так просто, як може здаватися... коли опиняєшся на межі, одразу стає прозоро ясно, що життя -- цінне саме по собі, не залежно від обставин і стосунків... трава, пташки, сонце сходить, дощ іде -- і цього досить для повноцінного щастя...
а ви, Володю, вже мене наскрізь бачите -- не помилилися --це написано давно... але -- правда...