(Для Н.П)
День оцей такий прекрасний,
Файне свято нам приніс
Іменинник у нас класний
(Ще й запрошення доніс!)
Ну,отож-бо, розпочати ,
Привітальну нашу річ…
(А от з чого починати?)
Та про ту прекрасну річ!
Ну, по-перше, то здоров’я,
Щоб було в тебе міцне
А по-друге , то кохання,
Щоб і теж було міцне!
Вірні друзі й славна сила,
Дали віру ту єдину
І тебе ще не скосила,
Ні одна лиха година!
Ну і ще багато чого,
Побажаємо не раз
Ми ж «гуляти» будем довго,
Тостів скажемо не раз!
А і ще, наш любий друже,
Хочемо сказать момент один
Дякуємо тобі так дуже,
Що ти в нас такий один…
Ну, а зараз, перейдемо,
До фінальної частини
Де ми будемо отак буремно,
Прославлять ці іменини!
Ну, отож-бо святкувати,
Дочекались й цього дня
Щоб гуртом тобі сказати :
З ДНЕМ ТЕБЕ НАРОДЖЕННЯ!!!