Життя проходить,
Тратиться дарма,
А ми з тобою,так ,
Ніби нас нема,
А ми з тобою, ніби не було,
А ми з тобою, ніби все пройшло.
Надворі осінь,
Зимно за вікном,
І сумно знову,
Стало нам обом,
Мені,тому,що, ти пішов,
Тобі, що другу не знайшов.
Я більш не хочу,
Пам’ятати все.
Це лиш смуток
Та біль мені несе,
Ти просто душу
Випив всю до дна.
І я як думалось,
Залишилась одна.