Скрипить, кричить серце,
Душа, невидима для нас.
Дощ капає з неба,
Незамітно проклята земля.
Продали душу свою,
Продались люди назавжди.
Добро не робим людям,
Добро, не робиться для нас.
Забули, що душа навічно,
Забули, що життя одне
Для нас, одне найголовніше,
Це євро, долари, рублі
Але де то, святе, єдине,
Що бог нам дав.
Цю душу нашу вічну,
Я б задарма, її подарував.
Продали все, продали вічність,
Те, що, для нас най головне
Продали все, продали душу,
Продали вічність і любов.
Скрипить, горить, серце,
Душа, невидима для нас.
Продали все, продали душу,
Тепер нема, життя для нас.
ID:
328352
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 07.04.2012 02:36:43
© дата внесення змiн: 07.04.2012 02:36:43
автор: ПАРЯ
Вкажіть причину вашої скарги
|