Ще ми браття українці, не відкинули копиця,
Ще ми браття живемо,
Ще ми браття виживаєм,
Україна, ще живе
Україна виживає.
Зате скоро, помремо всі
За політиків красивих
Бо політики у нас, в демократію іграють
Все брешуть та крадуть, Україну розкрадають.
Але, досить балачок, про політиків брихливих,
Треба вила в руки брати, і політиків розганяти.
Бо ще не вмерла Україна
Ще ми браття живимо.
Тож збережемо Україну, для майбутнього свого.