Стукає щось далеко,
Рахує хвилини життя
Це щось, неймовірно велике,
Це все, для мене воно.
Радість, сміх і гори,
За вікном навіває сміх.
Душа відчуває силу,
Це щось, неймовірно горить.
Не байдуже воно до долі,
Відчуває, сльози і сміх
Це найдорожче, що є в людини,
Серце, яке не продасть.