Короткі зустрічі мені
Маленькі радості приносять,
Неначе в феєричнім сні,
Куди фантазії заносять.
Бажання, мрії, навіть сни,
Усе збувається казково.
Чекаю зустрічі, весни,
Мов ненароком, випадково.
Чекаю ніжних, теплих слів,
Які загоять серце, душу.
Бажань п’янких і почуттів,
Які ховати в собі мушу.
В твоїх обіймах задихнусь,
Від поцілунків захмелію,
Коханням з вуст твоїх уп’юсь,
Від болю душу розігрію.
Піддамся ласці губ і рук,
Все задзвенить, немов струна,
В безодню мрій, солодких мук,
Пірну, щоб досягнути дна.
11.03.2008 р.