Твої надії і життя
В єдине ціле не зійшлися.
Назад немає вороття,
Дороги наші розійшлися.
Лиш смуток докором німим
Застиг глибоко у очах.
Не будеш ти щаслива з ним.
Коли в душі блукає страх.
В напрузі жити все життя,
Покірно зносити образи,
Провини вічне відчуття,
Дошкульні і болючі фрази.
Для виправдань немає слів,
Життя прожитого і долі,
Ніхто тебе не зрозумів,
Які в душі жахливі болі.
Шкода і жаль себе саму,
Як милостиню все просити.
Нестерпно боляче, чому?
Не так надіялася жити.
Бажаєш чуда? Схаменись!
Його немає і не буде.
На рік прожитий оглянись,
З очей спадуть слова облуди.
Я теж втомився, крадькома,
Тебе ласкати і жаліти.
Ти долю вибрала сама,
І я це змушений терпіти.
21.12.2007 р
чому ж немає вороття ? завжди можна щось справити ... життя це не щось постійне - сьогодні кричать осанна а взавтра розіпни ... не втрачайте надії і все буде добре ...
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Але коли розіпнуть - тоді цього вже не справиш! Ви у мене 100-й рецензент. Ювілейний!!! Отримуйте приз