Січень помер
і Лютим воскрес
Березнем стих
він же із тих
що ріжуть уздовж
без довгих промов
без жалібних сліз
він уже змовк
ревом світів
змовк і зомлів
Квітнево хотів
Травнево отримав
у Черево Серп
(cхЛипнувши раз)
і Вереснем зЖовк
Листям сконав
деревами загнаний
наче удав...
у Грудні 12-ий раз помирав.