Нічого вічного у світі цім нема
відтак проходить з часом і весна
а хочеться щоб все-таки було
щоб щось навіки в серденьку цвіло
так хочеться щоб пристрасть не згасала
любов у серці кожного щоб грала
мелодію довічної любові
та пісня ця сьогодні вже не в моді!