Ти ж так хутко не тікай!
Із затишної зали вихід, звісно, є.
Але допоки комірчина для сценаріїв жиє,
Смакуй цією класикою. Трішки почекай,
Коли усю нудну банальність
Якісно із сцени приберуть.
Вже хоч якась, але ментальність
Із ясністю, щось «путнє» донесуть.
Головне – не тікай. Без тебе ніяк.
Не сумнівайся, що ти не маяк!
Постався до «текстури» з розумінням.
Тобі хвала. Та й автору – терпіння…
Що краще за ґрунтовний вислів?
Усе. Та не солодкий «виспів»…