Буква „І” що в алфавіті
Поєднає все на світі!
А ще може підказати,
Хто де може проживати -
Так Ірландії - Ірландці,
А в Іспанії - Іспанці.
Є Індуси, є Іранці,
Італійці та Іракці.
Тож без „І”, як будемо знати
Як народи назвати?
Зникне „І”, як будем жити,
Що без Іграшок робити,
Без Імен – Ілона, Інна,
Іван, Ігор та Ірина?
І не будемо також знати,
Як нам Індика назвати?
Тож без „І” не можна жити,
Букву цю потрібно вчити!
04.03.2011 р.