Гуси Голосно ГелГочуть,
Наче дуже сильно хочуть
Всіх увагу привернути,
Щоб усі могли почути
Їхню пісню Голосисту -
Нею Гуси спасли місто.
Для Гусей рідня ГаГара,
Горобцям вони не пара.
Не тому, що Горобці
Вміщуються у руці,
А тому що в їх родині,
Букву „Г” не вчать донині.
І на це розумний Грак,
Десь сказав приблизно так:
– Кожен свою пісню має,
Її любить і співає.
Бо якщо її не знати,
Можна Ґаву упіймати!
15.07.2010р.