Пуста кімната, попелом розсіяні думки,
Старий рояль мовчить забувши ноти.
Настане мить, коли всі наші помилки
З"єднаються у вибухові електричні дроти.
Розірвуть наші серця на друзки
І за брехню важку, о Боже, Боже,
Ми в"яжемо собі тісні на руки мотузки,
Ми заручаємо себе самі,
То хто ж нам в цьому світі допоможе?