Мій ангеле змучений, знаєш останні новини?
Мене, мов хлібину, ламають кохані руки.
Сердечні куранти пробили фінальну годину -
І крихти любові чекають на схвалення круків.
Допоки ти вештався десь поміж світлом і тінню,
Рятуючи скривджених, хворих, зневірених, мертвих,
Твою підопічну, для тебе занадто невинну,
Стирали на крихти, з метою єдиною - стерти.
Про що говорити? Для нас все позаду, крилатий.
На кого прийшов подивитись? Мене вже немає.
Взяли, мов хлібину, кохані, омріяні, кляті -
І краяли, краяли, краяли, краяли, краяли, края...
...либонь не знайшлось тобі місця у мене між ребер,
либонь ти чекав на молитву чи слушної миті...
Мій ангеле вірний... а ти ж не повернешся в небо?
Там круки панують.
Безсмертні.
Невтомні.
Ситі.
Чудовий вірш, Олю А відповідь у Вашому запитанні "...ти чекав на молитву,,,". Ангел - хранитель ніколи не покидає нас і допомагає при нашому зверненні до Нього. А от ми не звертаємось, поки не стане зовсім погано... Щасти Вам і нових звершень.