Я хочу просто, щоби щось змінилось,
І не просто, а так щоб краще стало,
Я тільки в снах у тебе залишилась,
Такого, милий, зовсім не чекала.
Ти ж мене дивуєш просто,
Часами я тебе не розумію,
А може все не так і просто,
А може я чекати вже не вмію,
Покинув ти мене, але вернувся,
Виправдання твої вічні надоїли,
Коли потрібен був, ти взяв і обернувся,
Неправильно все, і очі помарніли,
У них давно немає того блиску,
Вже іскра давно в них не горить,
Я жертвувала собою, зазнавала риску,
Я бігла, лиш до тебе, щоб поговорить,
Щоб знову подивитися на тебе,
Й побачити цей дивний погляд твій,
І очі твої голубі, здавалось б небо,
Я думала що ти навіки мій.
ID:
429252
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 04.06.2013 00:06:58
© дата внесення змiн: 04.06.2013 00:06:58
автор: Lonely
Вкажіть причину вашої скарги
|