що в мене є:
в мене є англійські олівці які малюють відтінками
в мене є кілька книг німецькою мовою
у мене є врешті кімната із чотирма стінами
й приємна на дотик підлога
у мене є багато дивних блокнотів
ловець снів зачаївся над ліжком
багато маленьких хороших дрібничок
від яких я ніколи не зможу відмовитись
в мене є ти.
але всі на відміну від тих перечислених речей ти не робиш мене щасливою