Зникну. Піду,наче привид
Навіть не скажу:"Прощай"
Ти не шукатимеш привід
Щоб повернути.А жаль.
Потім збереш мої речі,
Щоб не лишала сліду
Я не любила,до речі,
Навіть тепер не люблю.
Я замасковую сльози-
З мене акторки нема
Ти вже сказав собі:"досить"
В тому не твоя вина.
Зникну. Піду так неспішно
Не обернусь ні на мить.
Те,що було-вже не смішно
Тільки,от,серце болить...