Білорус був, Михайло Жизневський,
Вірменин – Сергія Нігоян,
Роман Сеник і Юрій Вербицький –
Українці, з громади львів’ян.
За свободу твою Україно,
Вони перші у вічність пішли!
Їх вбивали у груди, не в спину,
Славні в Тебе сини підросли!
Це герої козацького роду.
Слова Гімну для них як наказ.
За Вкраїну, за волю, свободу,
Душу й тіло поклали за нас!
Хто були ті жорстокі злочинці,
Що посміли життя відібрать?
Та невже по той бік українці,
Чи бандити у формі стоять?
Вдома кожного ждала родина
І палкі поцілунки дівчат,
Та покликала їх Батьківщина
І Грушевського грізний набат!
Вічна пам'ять героям і слава!
Та найкраща з усіх нагород –
Українська народна держава,
І дотримання прав та свобод!
05.02.2014 р.