Не розхитуйте човна, брати-українці –
У ньому пливти нам до нових висот!
Скажіть це і мужу, й вибагливій жінці
І встаньте пліч-о-пліч за власний народ!
Нема чого нам тут в країні ділити:
І Північ, і Південь, і Захід, і Схід!..
Бо маємо всі ми єдину колиску,
В ній Богом був створений аріїв світ.
А ті, хто розхитують, – наші чужинці...
Нема для них місця на нашій землі!
То ж мирно у човні пливіть, українці –
І Бог нам покаже дорогу в імлі!
А вам, всі розкольники і федерасти,
Заявим упевнено: нас не діліть!
Бо виметем вас як непотріб!.. І баста –
Очистим Вкраїну від нечисті вмить!
В історію канули вже ПІСУАРи –
У їхніх вождів горезвісна судьба...
Вояк українець – муштрований арій!
То ж не допоможуть вам кий і мольба!
13.02.2014