Слава Україні та її народу,
Вірності та честі слава і хвала!
Цінуєм над усе ми істину й свободу,
Всім добрим людям світу зичимо добра.
Працюєм щиро на зростання України,
Для рідної землі нам праці не шкода!
Слава Україні! Усе – в ім'я людини!
У єдності незламна наша сила,
Нас не здолає жодная біда!
Ми кров'ю здобули і вже не віддамо
Священне право вільно жити;
В країні вільній вільно живемо,
А хто зачепить нас, того ми будем бити.
Працюєм щиро на зростання України,
Для рідної землі нам праці не шкода!
Слава Україні! Усе – в ім'я людини!
У єдності незламна наша сила,
Нас не здолає жодная біда!
Ми істину очистили від бруду і сміття,
Науку світлу ми піднесли на вершину,
Ми визнаємо принципи буття
І молимось за Україну.
Працюєм щиро на зростання України,
Для рідної землі нам праці не шкода!
Слава Україні! Усе – в ім'я людини!
У єдності незламна наша сила,
Нас не здолає жодная біда!
Добре жити простим людям,
До щастя мудрий уряд нас веде,
То ж будьмо вдячні і слухняні будьмо, –
Нам жити зараз добре, а щастя ще прийде!
Працюєм щиро на зростання України,
Для рідної землі нам праці не шкода!
Слава Україні! Усе – в ім'я людини!
У єдності незламна наша сила,
Нас не здолає жодная біда!
Маєм розум ясний та незламную волю,
В нас в руках сила Божа гуде,
Всі працюєм на кращую долю,
А прогрес нас до мрії веде!
Текст: Владлен Лагун, 30.06.2005 р.
Дуже дякую, Владлене, за Ващі переконання. Дозволю собі усе ж зауваження, що про мудрість уряду - це трохи передчасно, нехай попрацюють, покажуть свою мудрість, на яку я також дуже сподіваюсь. Успіхів Вам!