У древній Храм в чужій країні
Прийду на сповідь до Христа.
Прости, Спасителю, бо тяжко
болить непрощена душа.
Все суєта суєт земная,
мине і радість, і печаль.
Лиш свічечка горить, палає,
показує дорогу в рай.
Умив Пилат від Правди руки,
юрба кричала: Розіпни...
Хотіли бачить Його муки
сліпі Ізраїля сини.
А Він воскрес. Пішов у небо,
святою кров'ю нас обмив,
Усі гріхи Він взяв на себе
невинний грішних відкупив.
Проситиму в старому Храмі
перед розп'яттям в самоті:
Прости за те, що розпинають
Тебе тепер вже у душі...