Я хочу бути янголом,
Хоч у душі знаю,
Мені не стати ним ніколи.
Не має ідеальної людини,
У кожного свої проколи.
Це крик души – Боже забери мене додому
І так стається, що люди є, а душ немає.
Що ходить тіло позбавлене любові,
Ніби якась істота, без крові.
Запам’ятайте душу треба берегти,
Бо нам без неї не бути!