Душа кричить, душа благає:
Відпусти мене небо чекає,
Полечу туди я білим птахом,
Хмарина буде моїм дахом.
Попрощаюся лишень я з світом,
а упаду білим цвітом,
Снігом, снігом упаду
Я мовчати вже не буду,
Я кричатиму, що стане сили…
Полетіли, полетіли, полетіли!
Я упаду білим цвітом,
Літом, літом.